Milieubrengstation

Wilt u uw tuin verwennen? Dan moet u compost van Veluwenkamp hebben!

Het hele jaar door hebben we mooie compost te koop. Onze compost is van een hoogwaardige kwaliteit, heeft een fijne structuur en is bewezen onkruidvrij. Ideaal om uw tuin net een beetje extra te verwennen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Toebast: 06-22727442

Vanaf 1 juli 2017 accepteert Veluwenkamp niet alle afvalstromen

Inwoners van de gemeente Hattem kunnen vanaf 1 juli 2017 niet alle afvalstromen bij het milieubrengstation van Veluwenkamp brengen. De volgende afvalstromen worden vanaf dat moment niet langer geaccepteerd:

  • Geïmpregneerd hout
  • Dakleer
  •  Gips
  •  Matrassen
  •  Piepschuim (EPS)
  •  Harde kunststoffen

Inwoners van Hattem kunnen bovenstaande afvalstromen voortaan naar het milieubrengstation van ROVA aan de Rijnlandstraat in Zwolle brengen. Het milieubrengstation van ROVA in Zwolle is op werkdagen geopend van 07.45 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor de openingstijden klik hier.

Inwoners van Hattem kunnen huishoudelijk afval kwijt bij milieubrengstation Veluwenkamp. Op het eerste deel van het terrein kunnen de gratis afvalstromen gebracht worden, voor de betaalde afvalstromen moet men over de weegbrug. Huishoudelijk afval kan alleen op maandag, vrijdag en zaterdag aangeboden worden. Groenafval kan gebracht worden op alle werkdagen en op zaterdag. Kijk hier voor de openingstijden per afvalsoort.

Let op! Voor het gratis storten van uw grof tuinafval moet u zich PERSOONLIJK als inwoner van Hattem kunnen legitimeren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een rijbewijs en een aan u geadresseerde brief. (waar uw naam en adres in Hattem op staan). Voor de andere stromen is legitimatie niet verplicht.

Er kan contant en met de pin betaald worden.

Voor de actuele tarieven kunt u bellen met Jan Toebast: 06-22727442 of kunt u kijken op de site van de ROVA: tarievenlijst

Veluwenkamp Compost